...en achter de schermen
De Rossenbackers voor...
Cees Slop,
regie/decor
Marcel den Dunnen,
licht/geluid
Bert Talens,
tv/dvd
Conny Rienstra,
kap
Wilma Admiraal,
grime
Miranda Roemer,
website/
drukwerk

In 2016 stonden we met slechts zes spelers op het toneel, maar dat is dit jaar gelukkig anders. Allereerst is Rick terug van weggeweest.
Vier Uitgeesters zouden hun debuut bij Rossenbacker gaan maken, maar helaas hebben twee van hen hun rol teruggegeven. Wij verwelkomen wel Marjon Heeremans en Tony Coombes. Zij hebben bij Genesius in Uitgeest gespeeld, maar helaas is deze vereniging in 2015 opgeheven. Hopelijk willen zij hun toneelcarrière bij ons voortzetten.
Bovendien hebben Silvia van der Veer en Carla Bakker uit Akersloot aangegeven graag te willen gaan spelen. Silvia neemt de rol van Ans over, die dit jaar niet mee kan spelen. Rots-in-de-branding Hans Sintemaartensdijk en moeder-van-de-vereniging Els Tollenaar spingen in om de rollen van de twee vertrokken Uitgeesters op te vangen. Dank dank dank!

Meer - vooral jongere - mensen zijn gerust welkom!
Als je zin hebt om bij ons te komen spelen en je bent beschikbaar op de maandag, onze vaste oefenavond, meld je dan aan door een speler aan te schieten, via info@rossenbacker.nl of via onze Facebook-pagina.
Maartje van Lammeren
Ans
Bakker
Carla
Swart
Bart
van Vliet
Joke
Duin
Aline Rienstra,
grime
Dick Kruk,
van alles
Emiel
Schoon
Rick
Jongeneel
Silvia
van der Veer
Marjon
Heeremans
Tony
Coombes
Joep Bär,
penning-
meester
Hans Sinte-
maartensdijk
Carla
Bakker
Els
Tollenaar